Fotograf bröllop Kalmar/Öland

När du läser detta kanske er resa börjar ta form och planeras, den ger fjärilar i magen.

Oavsett om det gäller ett litet familjebröllop eller en stor mottagning med hela släkten. Om du vill så finns jag där och fångar det hela på bild. Vare sig ni vill boka en timme eller heldagsfotografering, jag lägger lika stort engagemang i alla uppdrag.

Jag erbjuder färdiga paketförslag men kan även såklart skräddarsy fotograferingen efter just era önskemål. I bröllopspaketen ingår alla bra bilder digitalt i högupplöst (stort) format, i färg och i svartvitt. Alla bilder ingår även i ett webbanpassat format anpassat för sociala medier.

Möjlighet finns att boka fotografering från 15 min upp till heldag. För längre fotouppdrag samt på annan ort/utomlands, kontakta mig för prisuppgift.

Om ni känner att ni gillar mina bilder och min bildstil, kontakta mig redan idag så börjar vi planeringen! (Tänk på att om möjligt vara ute i god tid, många datum bokas och jag måste tyvärr varje säsong tacka nej till många förfrågningar. Är ni ute i sista minuten kan det ändå finnas en chans att jag fortfarande finns tillgänglig på ert datum… Det bästa är att ni kontaktar mig direkt för att se om jag finns tillgänglig.)

 

PRISLISTA BRÖLLOPSFOTOGRAFERING 2020 >>

FAQ/VANLIGA FRÅGOR VID BRÖLLOPSFOTOGRAFERING >>

BILDGALLERI BRÖLLOPSFOTOGRAFERINGAR >>

 

 

En bröllopsdag är speciell och ett viktigt uppdrag för mig som fotograf att dokumentera, dessutom är det väldigt roligt! Att veta var man ska vara vid rätt tidpunkt för att fånga detaljerna är något som är självklart för mig.

Ni har planerat för ert bröllop och er uppgift är att njuta av dagen när bröllopsdagen är här. Ni kan känna er trygga och lita på att jag gör ett bra jobb som fotograf. Jag kommer att följa er med kameran och genom bilderna får ni snart uppleva skratten, kärleken, ögonblicken ni nästan själva glömt bort. Bordsdukningen, festkläderna, blommorna. Din mormors glädjetårar under vigseln, er kärlek till varandra, gemenskapen. Allt är där igen.

Med mer än 150 bröllopsfotograferingar bakom mig ser jag fram emot en ny härlig säsong 2020!

 

Bokning och frågor:

tel: 070-405 24 03

mail: sofia.eckerblad@gmail.com

Fotograf Sofia Eckerblad

Törnbottenvägen 39c,
386 90 Färjestaden

070 405 24 03

sofia.eckerblad@gmail.com